Kaštelanski Eko med

OPG Ivica Dragan Elez


OPG Ivica Dragan Elez je obiteljsko gospodarstvo koje se bavi ekološkim pčelarenjem i u suradnji sa vrijednim pčelicama proizvodi najkvalitetniji med što ga priroda može dati.

Osluškujući prirodne ritmove, trude se uvijek biti prisutni u trenucima kada priroda izlijeva svoje obilje u obliku tisuća boja i cvjetova, prikupljajući zdravlje u obliku cvjetnog nektara ili medne rose u naše košnice. Posebno se ponose dalmatinskim sortnim i cvjetnim medovima koji u surovim uvjetima sunca i krša predstavlja mirisno i medeno blago ovog kraja.

Ali osim kaduljinog, ružmarinovog, vrijeskovog, dračinog i ostalog cvjetnog meda, nude i raskošne medove Sjeverne Hrvatske poput bagremovog, kestenovog, livadnog i medljikovca. Ne smijemo zaboraviti i druga blaga za ljudsko zdravlje, imunitet i energiju poput cvjetnog praha, peluda u sunčevim bojama, propolisa koji od davnina služi kao prirodni antibiotik i raja za sladokusce, pravog saća u medu.

Priroda i zdravlje


Osim što ljudima nude proizvode iz prirode vrhunske kvalitete koji su istinska dobrobit za zdravlje, ništa manje ne pružaju i svojim vjernim pomagačima i suradnicima pčelama. Pčelice iz njihovog pčelinjaka dobivaju zasluženo najbolji mogući tretman i svu pomoć da ostanu zdrave, snažne i vesele.

Ekološki med se dobiva iz ekološkog pčelinjaka koji mora zadovoljavati prirodno ekološke uvjete i zakonske odredbe. Pčelinje paše su na lokacijama gdje nema konvencionalne poljoprivrede i gdje se ne koriste nikakva kemijska sredstva u poljoprivredi, daleko od autocesta i gospodarskih postrojenja.

EKO med


Pčele su u prirodnim košnicama obojenim samo prirodnim ekološkim bojama te se u takvom načinu pčelarenja ne prihranjuju šećerom i ne tretiraju kemijskim konvencionalnim sredstvima.

Stoga je EKO med osim što je ljekovit sam po sebi i zdraviji za ljudski organizam. Zato što je bez kemijskih primjesa i primjesa teških metala te u ljudskom organizmu ne stvara neželjene posljedice.

Ako ste na području Splita proizvode OPG-a Ivica Dragan Elez možete naručiti kod nas po navedenom cjeniku.

Za narudžbe i detaljnije informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem naše e-pošte: [email protected]