Naš princip rada


Željene eko-proizvode možete naručiti putem web stranice te ćemo Vam ih dostaviti na kućnu adresu. Narudžbe u vrijednosti manjoj od 100 kuna možete predignuti u našem prostoru Eko-St.

Ušavši u ovu priču o ekološkim proizvodima uvidjeli smo da ta vrsta proizvoda ne može ostvariti svoj puni potencijal ako se prodaje na konvencionalan način. Uostalom kako i sama logika nalaže taj način je puno uspješniji za prodaju proizvoda koji su proizvedeni/uzgojeni na konvencionalan način. Stoga smo tražili koji je način najbolji za plasman ekološkog proizvoda do krajnjeg kupca. S obzirom da smo se opredijelili samo za Hrvatske ekološke proizvode, a da nam je glavni fokus prema Dalmatinskim ekološkim proizvodima tražili smo koncept koji će biti što jednostavniji, a opet da zadovolji Vas kao kupce, ali i naše eko proizvođače čija nam je održivost veoma bitna. Došli smo do koncepta u kojem Vi ekološki proizvod možete dobiti bilo gdje u Splitu, a naši proizvođači znaju točno koliko robe trebaju poslati prema tržištu i da kasnije nemaju nikakvih neplaniranih troškova u vidu povrata robe zbog neprodane količine i sl.

Koncept je sljedeći: Nekoliko dana prije isporuke na stranici trenutno u ponudi utipkamo sve proizvode koje ćemo imati za tu isporuku. Vama damo rok najkasnije do 13h na dan prije isporuke u kojem možete naručiti proizvode koje želite. Ako je Vaša narudžba u vrijednosti većoj od 100 kuna na dan isporuke mi Vam dostavimo proizvode koje ste naručili bilo na kućnu adresu, na posao ili bilo koje mjesto na predjelu Splita koje nam Vi odredite. Narudžbe manje vrijednosti od 100 kuna možete predignuti u našem prostoru nazvanom Eko-St na adresi Table 31 (pazarić na Skalicama) u radnom vremenu od 9h do 13h ponedjeljkom, srijedom i petkom te od 15h do 19h utorkom i četvrtkom. Plaćanje je isključivo u gotovini. A za sve informacije možete se obratiti putem e-pošte na [email protected] ili telefon 097/7661-201.

Jednostavan proces u 3 koraka- Od naših ekološki certificiranih proizvođača do Vaših kućnih vrata -

Tjedna narudžbaPrikupljamo ponude do srijede 30.03.2016. u 13h na adresu e-pošte: [email protected]

Za ovaj put prikupljamo ponude do srijede 30.03.2016. u 13h na adresu e-pošte: [email protected], a proizvode možete preuzeti ili će Vam biti dostavljeni u četvrtak 31.03.2016. ili najkasnije petak 01.04.2016. (ovisno o dogovoru). Stoga pogledajte što imamo trenutno u ponudi i naručite eko proizvod koji Vam je po guštu.

Molimo Vas da nam kod narudžbe ostavite adresu na koju ćemo Vam dostaviti proizvode i kontakt broj.